KRAJ POTRAGE

NESTAO JE U PROSINCU Beživotno tijelo pronađeno je u Španjolskoj, a čini se kako je riječ o nestalom Splićaninu

| Autor: Glas Istre
Screenshot

Screenshot


Španjolska policija u srijedu je pronašla beživotno tijelo mladića pored mjesta Gargantilla de Lozoya, udaljenog 80 kilometara sjeverno od Madrida. Čini se kako je riječ o Splićaninu Mavri Božičeviću koji se od 1. prosinca vodio kao nestala osoba u toj zemlji. 

27-godišnji zaposlenik kompanije Ericsson España posljednji je put viđen prije tri mjeseca u tom selu s 350 stanovnika u podnožju brda Sierra Guadarrama, piše 24 sata

"Moglo bi se raditi o mladom Hrvatu koji je nestao u prosincu. Nakon provedenih raznih ispitivanja u mladićevom okruženju, agente je sve upućivalo prema spomenutom mjestu", javljaju u priopćenju iz policije objavljenom u srijedu.

Oko 50 policajaca je u srijedu oko 9 sati krenulo u potragu uz rijeku Lozoyu, a u potrazi su sudjelovali i psi tragači te zračna služba. Policajci su oko 17 sati pronašli beživotno tijelo, bez znakova nasilja.

"Trenutačno traje forenzičko vještačenje, kao i istraga", rekla je glasnogovornica španjolske nacionalne policije. 

Mavro je bio jedan od najboljih maturanata 2012. godine u Hrvatskoj, a radio je za tehnološku kompaniju Ericsson Nikola Tesla u Splitu.

Krajem listopada se preselio u Madrid. Oko mjesec dana kasnije, u petak 27. studenog, posljednji put se pojavio na radnom mjestu. U ponedjeljak 30. studenog je razgovarao preko telefona s obitelji, a u utorak 1. prosinca je rano ujutro otputovao autobusom iz Madrida u 80 kilometara udaljeno turističko mjesto Buitrago del Lozoya, piše 24 sata

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini