ŠIBENIK

Načelnik Stožera Šibensko-kninske županije u samoizolaciji

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Načelnik Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije Nikola Blažević od nedjelje je u samoizolaciji, a dužnost načelnika preuzima župan Goran Pauk, izvijestili su u nedjelju popodne iz Stožera. 

Temeljem provedenog epidemiološkog nadzora, zbog kontakta sa zdravstvenom djelatnicom šibenske Opće bolnice pozitivnom na koronavirus, od danas je pod mjerama zdravstvenog nadzora šest djelatnika šibenske bolnice i načelnik Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije, priopćeno je.

Svima im je određena mjera kućne samoizolacije u trajanju od 14 dana. Od šest djelatnika bolnice, tri su zdravstvena i tri nezdravstvena djelatnika. Za sada nitko od navedenih ne pokazuje simptome bolesti. 

Sa današnjim danom u samoizolaciji je pet liječnika, četiri medicinske sestre i tri nezdravstvena djelatnika šibenske bolnice.

"S obzirom da je načelniku Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije određena mjera samoizolacije, funkciju rukovođenja preuzimam osobno", stoji u priopćenju kojeg potpisuje župan Goran Pauk.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom