IZNENADNI ODLAZAK

KOLEGE NOVINARI I POLITIČARI SE OPRAŠTAJU OD MISLAVA BAGE: "Sve je bilo normalno. Ne znam što mu se dogodilo. Jučer smo se čuli"

| Autor: Glas Istre
Mislav Bago na jednom od izdanja Weekend Media Festivala u Rovinju (snimio Milivoj MIJOŠEK)

Mislav Bago na jednom od izdanja Weekend Media Festivala u Rovinju (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Brojni prijatelji, kolege i poznanici opraštaju se od Mislava Bage, višestruko nagrađivanog novinara i urednika Nove TV, koji je iznenada preminuo u 49. godini.

Od njega su se oprostili brojni kolege i prijatelji koji i dalje ne mogu vjerovati da njihovog dragog Mimija više nema, piše Jutarnji list

"Bago je moje četvrto dijete! Moj najbolji prijatelj i brat", plačući je rekla novinarka Maja Sever za Slobodnu Dalmaciju.

"Sve je bilo normalno. Ne znam što mu se dogodilo. Cijelo smo vrijeme bili u kontaktu. Jučer smo se čuli. Ništa nije ukazivalo na ovo. Oprostite, ne mogu...", dodala je Sever.

"Postoje dani kada ne želim čuti nikakve vijesti, jer stvaraju jezu nakon koje ostaješ nijem, bez riječi. Neshvatljivo je. Odlazak Mislava Bage veliki je gubitak, još jedan šok. Izražavam sućut obitelji i suradnicima", napisala je političarka Dalija Oreškovićna Twitteru.

"Kakva tuga. Neponovljiv talent", napisala je na Twitteru novinarkaArduana Pribinja, a još jedna političarka, Mirela Holy, napisala je: "Ajme, ajme. Iskreno saučešće obitelji, prijateljima i kolegama". 

"Od sitnih noćnih izlazaka, beskrajne zabave, do 10 godina zajedničkog rada... u svim si situacijama bio prijatelj. Počivao u miru, dragi Mislave. Beskrajno sam tužna... Falit ćeš", napisala je novinarka Ivana Ivanda Rožićna Facebooku.

"U šoku sam. Ovo je potpuno nezamisliv gubitak, ovo je odlazak žive televizijske legende, predragog kolege i prijatelja i nadasve dobrog čovjeka. Ne mogu vjerovati da ga nećemo više gledati, da ga više neću nikad vidjeti", rekao je za Jutarnji list Zoran Šprajc.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum