ŠIBENIK

HDZ-ov šibensko-kninski župan Gordan Pauk kandidira se za još jedan mandat

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Aktualni šibensko-kninski župan HDZ-ov Goran Pauk, predstavio je u nedjelju u Šibeniku svoju kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima za još jedan mandat, zajedno s HDZ-ovim kandidatom za zamjenika župana Paškom Rakićem.

Stranačka kolegica i pročelnica županovog Ureda, Senka Bilač rekla je na skupu na Trgu Republike Hrvatske, kako je župan Pauk u proteklom mandatu u provođenje svog programa uložio puno truda, ciljeve ostvario, a rezultat je stabilnost u županiji.

 Pauk je istaknuo  da danas predstavlja svoj sažeti program, kojeg najbolje opisuje baš riječ ‘stabilno’ i to putem razvoja. Dodao je kako je iza njega i suradnika posebno teška godina, no da su znali prilagodili životu u donedavno nezamislivim uvjetima.

Pauk: Radit ćemo na potencijalima naših ruralnih krajeva

 Ističe kako su uz maksimalne napore osigurali stabilno funkcioniranje kompletnog sustava javnih potreba zajednice u svim segmentima.

 Pauk kaže da će ulaganje u razvoj gospodarstva i poduzetništva i dalje biti glavni pokretači razvoja Šibensko-kninske županije, ali će definitivno raditi na potencijalima ruralnih krajeva županije.

 "Nastavit ćemo s odgovornim korištenjem pomorskog dobra koje nam pruža itekako prihoda koje ponovno vraćamo na pomorsko dobro, sve u korist ljudi koji žive u tom okruženju, a nastavit ćemo i s održivim razvojem turizma kao jedne od glavnih gospodarskih vrjednota županije”, dodao je predstavljajući dio programa za novi mandat.

 Kao prioritet izdvojio je i stabilnost zdravstvenog sustava, ali i suradnji s mladim obrazovanim ljudima koji vladaju novim tehnologijama i donose nove ideje. 

“ Županija će nastaviti ulagati i u poduzetničku infrastrukturu da bismo omogućili najbolje uvjete za učenje, razvoj i novo stvaranje. I dalje ćemo raditi na poboljšanju uvjeta života svih žitelja županije, bilo da se radi o ulaganju u sustav socijalne skrbi, zaštiti prirode ili okoliša kao jedne od glavnih vrednota županije”, kazao je Pauk.

 Naglasio je da će nastaviti podržavati i kulturne i sportske inicijative,

 Kandidat za dožupana i aktualni šibenski dogradonačelnik, Paško Rakić, rekao je da iz "uspješnog tima koji je preporodio grad Šibenik,  prelazi u pobjednički tim za županiju".  Dodao je kako će svoje znanje i iskustvo koje je stekao radeći u Šibeniku i na projektima kroz odgoj, obrazovanje, sport i kulturu, surađujući s osobama treće životne dobi, braniteljskom populacijom i svim segmentima društva, prenijeti i na županiju.

 Gorana Pauka i Paška Rakića došli su podržati brojni stranački kolege, od ministra Ivana Malenice, Branke Juričev-Martinčev, Nediljka Dujića, Željka Burića, Danijela Milete, Ljube Runjića, Dragana Zlatovića, Sanje Jakelić, Ivice Tucka do stranačke mladeži.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of