ZAGREB

HDZ: Glasnogovornik Pantovčaka izbjegao odgovor gdje mu se šef odmara

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Politički tajnik HDZ-a Ante Sanader večeras je komentirao informaciju medijskih portala da je predsjednik Milanović viđen na skijanju u Italiji te odgovor s Pantovčaka da predsjednik nije na odmoru, istaknuvši da je  glasnogovornik Pantovčaka izbjegao odgovoriti - gdje mu se šef odmara.

Pojedini medijski portali u subotu su objavili da je predsjednik Republike Zoran Milanović viđen na skijanju u Italiji, a na novinarske upite glasnogovornik Ureda predsjednika RH odgovorio je da Milanović nije na odmoru.

"Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara!  Pa gdje je odjednom nestao  #samoodgovoritenapitanje?", komentirao je večeras na svome Facebooku politički tajnik HDZ-a, saborski zastupnik Ante Sanader.

"Umjesto da se pravi nevješt - i to loše - neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima", naveo je HDZ-ov politički tajnik, dodavši da "dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske.”

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter








Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of