NAJNOVIJEI LJEVIČARI MOGU BITI SEKSISTI

Gradonačelnik Rijeke VOJKO OBERSNEL VIJEĆNICI HDZ-a: Dajte se koncentrirajte na to što govorite, ILI STE OPET NA VISOKIM ŠTIKLAMA?!

| Autor: GI
Arhiva

Burno je bilo na sjednici Vijeća Grada Rijeke na kojoj se odlučivalo o 44 milijuna kuna kredita koliko je još potrebno za obnovu Titovog broda Galeb, koji je dio projekta Europska prijestolnica kulture 2020. U jednom trenutku došlo je do oštre verbalne razmjene između gradonačelnika iz redova SDP-a Vojka Obersnela i vijećnice HDZ-a Ivone Milinović. Obersnel je zaključio raspravu riječima: "Dajte se koncentrirajte na to što govorite, ili ste opet na visokim štiklama". To je još jedan ispad Vojka Obersnela u nizu, u sjećanju je ostalo kad je aktivistici u centru Rijeke divljački istrgnuo kišobran iz ruke, a nedavno se istresao na novinara televizije N1 Ranka Stojanca jer mu se nisu sviđala pitanja koja je postavljao.

Odluka o kreditu za Galeb na koncu nije donesena jer su snage u Vijeću oko ovog pitanja podijeljene 18:18. Oni koji su za kredit tvrde da će bez tog kredita propasti obnova Galeba, veći dio koje se financira EU sredstvima, pa će propasti i taj europski bespovratni novac. Oni koji su protiv smatraju da je riječ o još jednom zaduženju u nizu rastrošne i neorganizirane gradske uprave, kojeg će vraćati "djeca i unuci".


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of
Webcams provided by webcams.travel add a webcam