NEODGOVORNOST IMA CIJENU

Druga osoba zaražena koronavirusom u Vukovarsko-srijemskoj županiji. ZARAZILA GA OSOBA KOJA JE KRŠILA PRAVILA SAMOIZOLACIJE

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

U vinkovačkoj Općoj županijskoj bolnici hospitaliziran je muškarac iz Nuštra, nedaleko od Vinkovaca, čiji je nalaz na koronavirus bio pozitivan, a kako se doznaje neslužbeno, po svemu sudeći zaražen je od muškarca koji se vratio iz Austrije i kršio mjere samoizolacije.

„Nakon što se po Vinkovcima danas pronijela vijest o zaraženoj osobi u Nuštru, odmah sam inicirao sastanak Stožera civilne zaštite Vinkovaca. Odlučili smo dodatno kontrolirati promet između Nuštra i Vinkovaca kako bismo spriječili migracije građana“, komentirao je novi slučaj zaraze gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić.

To je drugi slučaj koronavirusa u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Prvi slučaj potvrđen je u srijedu, a riječ je o ženi iz Posavskih Podgajaca, koja se također vratila s rada u Austriji i koja se, kao i njezin muž, pridržavala mjera samoizolacije. Ona je i dalje na liječenju u vinkovačkoj bolnici. Njezinome mužu propisana je mjera samoizolacije.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini