ZAGREB

Bandić i Horvat na sastanku o Fondu za obnovu Zagreba

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Gradonačelnik Zagreb Milan Bandić i ministar prostornoga uređenja i graditeljstva Darko Horvat razgovarali su u petak o Fondu za obnovu Zagreba, Fondu solidarnosti i mogućnostima raspolaganja gradskim i državnim nekretninama.

Gradonačelnik Bandić rekao je na sastanku kako će sve podatke o financijskim štetama, kao i brzom pregledu oštećenja koje su prikupili stručnjaci koje je angažirao Grad Zagreb ustupiti nadležnom ministarstvu, a predložio je da ih iskoristi kako se ne bi duplicirao posao.

Na sastanku su dogovoreni predstavnici Grada Zagreba u Upravnom vijeću Fonda za obnovu Grada Zagreba, Krapinsko - zagorske i Zagrebačke županije: ravnatelj Zavoda za prostorno uređenje Grada Zagreba Ivica Rovis i pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada Sanja Jerković.

Predstavnici Grada Zagreba u Međuresornoj radnoj skupini za Fond solidarnosti bit će gradonačelnik Bandić i, kao zamjena,  pročelnica Ureda za programe i projekte Europske unije Mirjana Zubak.

U Radnoj skupini za imovinu bit će pročelnik Gradskog ureda za upravljanje imovinom Grada Zlatko Makar, te kao koordinatori - pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirka Jozić i pročelnica Gradskog ureda za financije Danijela Juroš Pečnik, navodi se u priopćenju iz Ureda gradonačelnika.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater