svjetski dan turizma

Među nagrađenim djelatnicima godine u turizmu, četvero iz kompanije Jadranka turizam

| Autor: Glas Istre
Ivana Budinić, jedna od nagrađenih djelatnica kompanije Jadranka turizam (Snimio Sandro Tariba)

Ivana Budinić, jedna od nagrađenih djelatnica kompanije Jadranka turizam (Snimio Sandro Tariba)


Povodom Svjetskog dana turizma, Grad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada Malog Lošinja jučer su tradicionalno u Muzeju Apoksiomena dodijelili nagrade Poslovna izvrsnost u turizmu u više kategorija. Četvero dobitnika – Jakob Knežić (konobar), Nadica Petak (djelatnica hotelskog domaćinstva), Giovanna Komadina (djelatnica prodaje i marketinga u turizmu) te Ivana Budinić (recepcijska djelatnica u hotelu) dolaze iz iste kompanije – Jadranka turizam.

„Iznimno smo ponosni na naše djelatnike koji su zajedničkim naporom završili još jednu i više nego uspješnu sezonu te pokazali visoku razinu kvalitete i izvrsnosti te su za istu i nagrađeni od strane Grada i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja. Vjerujem da je našim djelatnicima, a onda i nama kao kompaniji to dodatna potvrda sjajnoga rada. S ovim dodatnim poticajem i uz ovakav sjajan kolektiv, još ćemo snažnije napore uložiti u pripremu sljedeće sezone“, rekao je Martin van Kan, CEO i Član uprave Jadranka turizam.

Dodjela priznanja TZ (Snimio Sandro Tariba)Dodjela priznanja TZ (Snimio Sandro Tariba)

Jakob Knežić nagradu za najboljeg lošinjskog konobara dobio je zahvaljujući spretnosti i ljubaznosti tijekom sezone, baš kao i Nadica Petak, koja je pohvale dobila i od brojnih gostiju hotela unutar brenda Lošinj Hotels & Villas, u vlasništvu tvrtke Jadranka turizam. Giovanna Komadina svojim je dugogodišnjim iskustvom podržala aktivnosti prodaje i marketinga koje su doprinijele ne samo vlastitoj kompaniji, već i cijelome otoku, budući su gosti posjećivali i druge sadržaje koje otok nudi. Recepcijska djelatnica Ivana Budinić proglašena je najboljom među kolegama, a goste je oduševila svojom uslužnošću i ljubaznošću.

Nagrade za najbolje djelatnike u turizmu dodjeljuju se u nekoliko kategorija, a pri izboru najboljeg žiri se vodi kriterijima predanosti, stručnosti, inovativnosti, ali i doprinosa percepciji Lošinja kao poželjne turističke destinacije. Priznanja i nagrade dobitnicima su uručili gradonačelnica Grada Malog Lošinja Ana Kučić i direktor Turističke zajednica Grada Malog Lošinja Dalibor Cvitković.

Unutar tvrtke Jadranka turizam posluje brend Lošinj Hotels & Villas (LH&V), koji uključuje pet hotela, 10 restorana te vile i apartmane na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. U ponudi ima hotele s 4 i 5 zvjezdica koji zadovoljavaju različite preferencije gostiju. Jadranka turizam pod brendom Camping Cres & Lošinj upravlja s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu, od kojih se u jednom nalazi prostrani aquapark koji se u potpunosti uklopio u gustu borovu šumu. Tvrtka također nudi organizaciju izleta, zabavu i sportske sadržaje, pružajući integrirano iskustvo za svoje goste.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom