ZAGREB

Zaposlenik Croatia Airlinesa pozitivan na koronavirus

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Jedan zaposlenik Croatia Airlinesa iz sektora tehničkih poslova koji radi u uredskim prostorijama i koji je na bolovanju od 17. ožujka, pozitivan je na koronavirus,priopćio je nacionalni avioprijevoznik.

Taj zaposlenik, kako se navodi, od 17. ožujka koristi bolovanje i od tada je kućnoj izolaciji, dakle nije bio u izravnom kontaktu s kolegama od 16. ožujka.

U kompaniji je u tijeku obavještavanje svih zaposlenika koji su bili u kontaktu sa zaraženim kolegom prije njegova odlaska na bolovanje. Popis tih zaposlenika dostavit će se nadležnim zdravstvenim institucijama i očekuje se da će sve osobe s popisa biti pozvane na testiranje na koronavirus.

Također, svi zaposlenici s navedenog popisa dobit će striktne upute da redovito prate svoje zdravstveno stanje te da, u slučaju potrebe, o svemu obavijeste izabranog liječnika, svog izravnog rukovoditelja u tvrtki i voditelja integralne zaštite Croatia Airlinesa.

Croatia Airlines provodi i druge propisane mjere u ovakvim situacijama. 

U kompaniji ističu da još od siječnja kontinuirano prate i uvažavaju preporuke svih nadležnih javnozdravstvenih i strukovnih institucija u vezi s epidemijom koronavirusa.

 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of