ZAGREB

U Zagrebu 1. i 2. listopada na prvom sajmu skijanja u Hrvatskoj 70 izlagača

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Prvi međunarodni sajam skijanja u Hrvatskoj, na kojemu će skijaško-zimsku ponudu predstaviti više od 70 izlagača iz sedam zemalja, održat će se u subotu i nedjelju, 1. i 2. listopada u Zagrebu, najavili su iz tvrtke-organizatora Place2Go, koja organizira i istoimeni turistički sajam.

Sajam će se održati u prostoru Family Malla, a izlagači osim iz Hrvatske dolaze iz Austrije, Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Nizozemske.

Među njima su zimske destinacije, skijališta, hoteli, resorti, turističke agencije, skijaške škole i sportski klubovi, trgovine opremom i poznati skijaški brendovi.

Direktorica sajma Damjana Domanovac najavljuje i indoor skijalište na kojem će građani moći pokazati skijaško umijeće, te predstavljanje kampera hrvatskih i nizozemskih iznajmljivača.

Sve će pratiti zimska eno-gastro ponuda i zabavni programi.

"Uz dugogodišnju organizaciju jedinog sajma turizma u Hrvatskoj Place2Go, ove smo se godine odlučili na iskorak i organizaciju specijaliziranih sajmova, od kojih je prvi sajam skijanja. Uspjeli smo okupiti mnoge ovogodišnje zimsko-skijaške ponude iz Europe i Hrvatske", kaže Domanovac.


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater