RIJEKA

Radovi u Labinskoj ulici i na kompleksu RIO-Kantrida teku prema planu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Gradilište rekonstrukcije i nadogradnje dijela Labinske ulice i gradilište stambeno-poslovnog kompleksa RIO-Kantrida obišli su u ponedjeljak predstavnici riječke gradske uprave i investitora, ocijenivši pritom da radovi teku prema planu.

Radovi na dijelu Labinske ulice, vrijedni 3,2 milijuna kuna, obuhvaćaju rekonstrukciju i nadogradnju dijela ulice kao pristupne ceste kompleksa RIO-Kantrida, izgradnju 300 metara plinovoda i sanitarnog kolektora od 65 metara, a sve bi trebalo biti gotovo do sredine prosinca.

Gradonačelnik Marko Filipović iskazao je zadovoljstvo dinamikom izvođenja radova na rekonstrukciji Labinske ulice, kazavši da je riječ o vrijednoj investiciji, koju sufinanciraju Grad Rijeka, Trgovačko društvo Energo i Komunalno društvo Vodovod i kanalizacija.

Novi stambeno-poslovni kompleks RIO trebao bi, pak, biti završen do sredine sljedeće godine, a sastoji se od dvije podrumske garažne etaže, trgovačkog centra u prizemlju te tri zgrade s ukupno 273 stana. Od toga je 150 stanova površine do 60 četvornih metara, 111 stanova je površine od 60 do 100 četvornih metara, dok 12 stanova ima površinu veću od 100 četvornih metara.

Filipović je izrazio zadovoljstvo što su investitori prepoznali Rijeku kao grad za kvalitetnu investiciju te što su kupci stanova prepoznali Rijeku kao kvalitetno mjesto za život i ulaganje.

Kako je rečeno, riječ je o investiciji vrijednoj oko 45 milijuna eura.

Investitor Milodrag Gadže rekao je da su odabrali Rijeku jer su prepoznali veliki potencijal grada te je naglasio iznimno visoku razinu profesionalne suradnje s Gradom Rijekom i svim odjelima gradske uprave na tom projektu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of