RIJEKA

Promotivnom filmu riječke TZ srebrna medalja na NY Film Festivalu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Promotivni film Turističke zajednice grada Rijeke „Rijeka - I miss you“ osvojio je srebrnu medalju i drugo mjesto na New York Film Festival - Film & TV Awards, izvijestili su u četvrtak iz riječke turističke zajednice.

Promotivni film „Rijeka - I miss you“ snimljen je u produkciji Balduči Filma iz Zagreba i Turističke zajednice grada Rijeke. Producentica i scenaristica je Spomenka Saraga, a redatelj Herve Tirmarche.

Film je nagradu osvojio u kategoriji Corporate Image - Public Relations & Social Engagement.

Kako navode iz Turističke zajednice Grada Rijeke, film je sniman na atraktivnim lokacijama u Rijeci, kojim se Rijeka predstavlja kao cjelogodišnja turistička i city-break destinacija, od trsatskog kaštela, riječkih muzeja i restorana riječkih restorana do ribarnice.

Na festivalu su sudjelovali autori iz 50 zemalja, a sve prijave, koje su prošle selekciju, ocjenjivali su međunarodni i stručni članovi žirija.

Promotivi film Turističke zajednice grada Rijeke "Rijeka - I miss you" osvojio je ove godine i drugo mjesto na filmskom festivalu “The Golden City Gate” u Berlinu, u kategoriji City International.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum