ZAGREB

Projektu Safe stay in Croatiaagrada za medijsku promociju sigurnosti

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Hrvatska udruga menadžera sigurnosti na svečanosti dodjele Hrvatske velike nagrade sigurnosti 2021. u srijedu je dodijelila projektu Safe stay in Croatia nagradu u kategoriji medijske promocije sigurnosti, koju je u Opatiji preuzela ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, priopćeno je iz Ministarstva. 

„Nagrada Hrvatske udruge menadžera sigurnosti u kategoriji medijske promocije sigurnosti dodatna je potvrda kvalitete projekta Safe stay in Croatia, kojim smo Hrvatsku uspješno pozicionirali kao kvalitetno pripremljenu i odgovornu turističku destinaciju", rekla je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac prilikom preuzimanja nagrade. 

 Kako je dodala, Safe stay in Croatia je prvenstveno edukativni projekt kojim se nastojalo turističke dionike i turiste dodatno potaknuti na pridržavanje epidemioloških mjera. Projekt ima i informativnu vrijednost, jer omogućava dostupnost relevantnih podataka na deset jezika, što je, navela je, prepoznato i na emitivnim tržištima.

"Sigurnost je važan aspekt ugodnog doživljaja destinacije, zato ovaj projekt želimo u budućnosti nadograditi i poboljšati“, istaknula je Brnjac. 

Kroz projekt Safe stay in Croatia osmišljeni su protokoli poslovanja i postupanja u svim turističkim i s turizmom povezanim djelatnostima, a potporu u izradi protokola Ministarstvu su pružili Hrvatski zavod za javno zdravstvo te vodeća turistička i strukovna udruženja, navodi se u priopćenju. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini