NOVIGRAD

Novigradski Aminess otvorio hotel za svoje zaposlenike

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Turistička kompanija Aminess iz Novigrada dovršila je gradnju svog prvog hotela za zaposlenike, nazvavši ga "New Town“, što potječe iz imena Novigrad, a naglašava i novi suvremeni smještaj za stotinjak sezonskih radnika koji će svoj sezonski poslovni put potražiti u istarskom Novigradu.

"Sretni smo i zadovoljni otvaranjem našeg prvog hotela za zaposlenike u samom središtu Novigrada. Uz brojne benefite i pogodnosti koje nudimo, pružanje vrhunske kvalitete smještaja je naš prioritet u kojem će se zaposlenici koji dolaze iz drugih krajeva osjećati ugodno i pronaći svoj drugi dom za vrijeme trajanja turističke sezone", navela je voditeljica ljudskih resursa u Ainessu Sanja Žužć.

Dodala je da se lokacija novog hotela, koji se proteže na 2.500 četvornih metara, nalazi na svega deset minuta od najudaljenijeg Aminessovog objekta. Hotel ima recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parkiralište, dok su sobe većinom dvokrevetne s vlastitom kupaonicom.

U Aminessu je prije otvorenja svih objekata osmišljen i Aminess Clean&Safe Stay program, koji svim gostima i zaposlenicima garantira pojačanu sigurnost uz sve potrebne higijenske mjere.

Inače, kompanija Aminess je već krajem svibnja, uz sve sigurnosne mjere, otvorila novigradske kampove Aminess Maravea Camping Resort i Aminess Sirenu, nakon kojih su svoja vrata otvorili i hoteli Aminess Maestral u Novigradu i Aminess Grand Azur na poluotoku Pelješcu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom