ZAGREB

Aminess proširio poslovanje na Krk

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Turistička kompanija i hotelska grupacija Aminess hoteli i kampovi iz Novigrada proširila je poslovanje na otok Krk suradnjom s turističkim poduzećem Hoteli Njivice, čiji hoteli i kampovi od 1. listopada počinju poslovati pod brendom Aminess, izvijestili su u četvrtak iz te kompanije.

Ne iznoseći detalje niti iznose osim da je riječ o spajanju, iz Aminessa, što je zapravo brend i grupacija kompanije Laguna Novigrad, otkrivaju i da hoteli i kampovi iz sastava Njivice hoteli dobivaju nove nazive, pa je tako poznati hotel Beli Kamnik postao Aminess Magal Hotel, hotel Jadran Aminess Veya Hotel, a vile Marbera Flora Green Villas po novom su  Aminess Gaia Green.

Novi naziv ima i kamp Njivice i to Aminess Atea Camping Resort.

"To su sve novi članovi Aminess portfelja koji će zajednički pridonijeti dodatnom rastu i razvoju u turističkom sektoru i razvoju Njivica i otoka Krka i veseli nas da su postali dio Aminessa obitelji. Vjerujemo da će sinergija ova dva poduzeća, Aminessa i Hotela Njivice, polučiti veliki uspjeh i snažniju vidljivost na tržištu", istaknula je predsjednica Uprave Lagune Novigrad Zrinka Bokulić.

Aminess kao brend na tržištu je prisutan niz godina, a osim u Njivicama pod tim brendom su po dva hotela i kampa visokih kategorija u Novigradu te po jedan hotel na Korčuli i na poluotoku Pelješcu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter