ZAGREB

Addiko banka omogućuje podizanje gotovine na svim bankomatima bez naknada

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

Addiko banka je svim korisnicima svojih debitnih kartica omogućila podizanje gotovine bez naknada na bankomatima svih banaka u Hrvatskoj, kako bi im olakšala upravljanje financijama u trenutnoj situaciju oko virusa COVID-19.

Time je Addiko banka postupila u skladu s preporukama Hrvatske narodne banke vezanim uz olakšavanje pristupa klijentima svojim novčanim sredstvima, kaže se u bančinu priopćenju od utorka. Ukinuta naknada neće se naplaćivati do opoziva, dodaje se.

Iz te banke napominju i da, sukladno preporukama nadležnih institucija, provode sve potrebne preventivne mjere zaštite oko koronavirusa.

S obzirom na trenutnu situaciju, klijentima predlažu da umjesto odlaska u poslovnice, ako to nije nužno, razmotre učestalije korištenje digitalnih kanala; mobilno bankarstvo, internetsko bankarstvo te Virtualnu poslovnicu i podizanje gotovine na bankomatima.

Također, klijenti na svom pametnom telefonu mogu besplatno instalirati QLine aplikaciju koja im omogućava da fizički ne stoje u redu, već da dođu u poslovnicu kada vide da su uskoro na redu, zaključuje se u priopćenju.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater