javni poziv

Državne nekretnine daju u zakup deset poslovnih prostora, jedan od njih je i u Puli. Donosimo detalje

| Autor: Hina, Doria Mohorović
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Državne nekretnine objavile su u utorak javni poziv za zakup deset poslovnih prostora i 21 garaže u državnom vlasništvu s rokom za predaju ponuda do 26. travnja 2024. do 12 sati.

Trećim ovogodišnjim natječajem država daje u zakup deset poslovnih prostora u Zagrebu, Varaždinu, Iloku, Splitu, Rijeci, Matuljima, Puli i Stivanu na Cresu te 21 garažu od kojih se većina nalazi u Zagrebu, dvije se daju u zakup u Varaždinu i jedna u Rijeci, priopćeno je.

U Puli se u zakup daje poslovni prostor na adresi Kamenjak 3. Prostire se na 80 četvornih metara, a kako je navedeno, sve su djelatnosti dopuštene sukladno propisima. Kako se može vidjeti, cijena je smanjena u odnosu na prošli, nedavno održan natječaj. Pa tako početna mjesečna neto zakupnina iznosi 955,68 eura, dok je jamčevina 2.867,04 eura.

Datum i vrijeme pregleda poslovnih prostora predviđen je za 11. travnja, od 11 do 11 i 30 sati.

Poslovni prostori prve gradske zone mogu se zakupiti u Splitu i Matuljima. Splitski prostor nalazi se u blizini Starog placa, to jest starog Hajdukovog igrališta i blizu starog rodilišta na adresi Matoševa 1, a početna mjesečna zakupnina za zakup 120 kvadrata iznosi 1678,74 eura. Na Kastavskoj cesti 3 u Matuljima ponuđen je u zakup manji prostor od 40-ak četvornih metara s početnom mjesečnom zakupninom u iznosu od 265,23 eura, navodi se.

Poslovni prostor smješten u drugoj gradskoj zoni daje se u zakup u Rijeci na adresi Školjić 7B uz istoimeno parkiralište, a početni iznos zakupa ovog prostora od 76 kvadrata iznosi 1672 eura.

Prostori treće gradske zone daju se u zakup u Zagrebu - veći od 187,90 kvadrata u Božidara Adžije 29 s početnom mjesečnom zakupninom od 968,69 eura te manji od 31 četvornog metra u Omiškoj 22 na Knežiji s početnom mjesečnom zakupninom od 208,32 eura.

Pregledi poslovnih prostora i garaža započinju 8. travnja 2024. prema terminima objavljenima u javnom pozivu i traju do 12. travnja 2024.

Zainteresirani ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti na adresu Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb, osobno ili poštom, a javno će se otvarati 26. travnja u 13.30 sati. Detaljne informacije o prostorima s fotografijama mogu se pogledati na poveznici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of