ZAGREB

NO Turisthotela prihvatio petogodišnji plan ulaganja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Nadzorni odbor zadarske turističke kompanije Turisthotel u utorak je prihvatio petogodišni plan ulaganja, koji među ostalim obuhvaća ulaganje od otprilike 65 milijuna kuna u zabavni centar u sklopu Turističkog naselja Zaton.

Kako su izvijestili iz Turisthotela, Nadzorni odbor prihvatio je plan kapitalnih ulaganja za razdoblje od 2023. do 2028. godine, prema kojem ta kompanija u nadolazećem petogodišnjem razdoblju planira izgradnju novih te održavanje postojećih objekata i sadržaja u Turističkom naselju Zaton i u drugim destinacijama u kojima posluje.

Odobrene investicije odnose se na "Zabavni centar – Kalelarga 4" u sklopu Turističkog naselju Zaton u visini od otprilike 65 milijuna kuna. Radi se o novom konceptu modernih ugostiteljsko-zabavnih sadržaja na 4.000 četvornih metara, koji će gostima pružiti novu, kvalitetniju razinu usluge i sadržaja. 

U planu je i rekonstrukcija preostalih apartmana s 3 na 4 zvjezdice te izgradnja i uvođenje novih objekata i sadržaja u poslovanje Zatona. Taj razvojni ciklus trebao bi biti zaokružen Aenona parkom - novim kampom, hotelom i sportsko- zabavnim sadržajima, ističu iz kompanije. 

Također, predviđena je prenamjena hostela Forum u hotel te preuređenje nekadašnjeg kina Pobjeda u hotel, navode još iz Turisthotela.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater