INDUSTRIJSKI PROGRAM

68. PULSKI FILMSKI FESTIVAL Otvorene prijave za "Filmove u nastanku"

| Autor: Zoran ANLEGESKI
Program natjecateljskog karaktera održat će se 21. srpnja

Program natjecateljskog karaktera održat će se 21. srpnja


Vodstvo Pulskog filmskog festivala poziva predstavnike filmske industrije da projekte u fazi postprodukcije prijave u industrijski program 68. Pulskog filmskog festivala - "Filmovi u nastanku". Prijave su otvorene za sve projekte unutar kategorije Hrvatskog filma i Manjinske hrvatske koprodukcije Međunarodnog programa.

Program je, naspram prethodnih godina, izmijenjen i dopunjen na način da projekt predstavlja redatelj, producent ili koproducent filma na engleskom jeziku, i to u prvom redu delegatima međunarodnih filmskih festivala, prodajnim agentima i distributerima. Za predstavljanje projekta, predstavnici imaju na raspolaganju 12 minuta tijekom kojih je poželjno, ali neobavezno, prikazati jedan ili više kratkih isječaka iz filma (u ukupnom trajanju do pet minuta).

Program je natjecateljskog karaktera, a o najboljem projektu odlučit će međunarodni ocjenjivački sud, sastavljen od stručnjaka iz područja filmske produkcije i plasmana, koji će dodijeliti vrijedne nagrade. Program će se održati 21. srpnja u Kinu Valli, zatvoren je za publiku i mogu mu prisustvovati samo akreditirani gosti festivala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini