TRAGEDIJA U OBITELJSKOJ KUĆI

FOTO / Žrtve ubojstva na Gregovici su Nada i Dario Bašić, dugogodišnji rukovoditelj u Uljaniku. Ubojica je njihov sin Vedran

| Autor: Marina VUKŠIĆ


Kako Glas Istre neslužbeno saznaje, žrtve dvostrukog ubojstva na Gregovici su Dario Bašić i Nada Bašić, a počinitelj je njihov sin Vedran Bašić, koji je u kasnim tridesetim godinama.

On se danas malo prije 16 sati prijavio na policiju, koja je oko 16.15 pronašla dvije mrtve osobe u kući na Gregovici. Nije do kraja jasno kad se točno ubojstvo dogodilo, danas ili možda noćas, ili jučer u večernjim satima.

Ubijeni otac je bio dugogodišnji radnik Uljanika, gdje je bio rukovoditelj na otoku. U vezi sina saznajemo da je od ranije poznat policiji.

Tragedija se odigrala u kući na broju 76, u ovom mirnom kvartu u kojem dominiraju obiteljske kuće. 

Argonautska ulica nalazi se stotinjak metara od kružnog toka kod kojeg je smješten i novi Lidl. Uzbrdicom od Lidla dolazi se do te ulice, koja završava kao slijepa ulica neposredno uz šumu Gregovica.

Koji su motivi ovog ubojstva, istražitelji tek trebaju ustanoviti. 
U Argonautskoj ulici u Puli u tijeku je očevid na mjestu dvostrukog ubojstva (Snimio Danilo Memedović)U Argonautskoj ulici u Puli u tijeku je očevid na mjestu dvostrukog ubojstva (Snimio Danilo Memedović)Glasnogovornica PU Istarske Suzana Sokač (Snimio Danilo Memedović)Glasnogovornica PU Istarske Suzana Sokač (Snimio Danilo Memedović)U Argonautskoj ulici u Puli u tijeku je očevid na mjestu dvostrukog ubojstva (Snimio Danilo Memedović)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter