U 18 SATI POČINJE UTAKMICA DINAMO -RIJEKA

Uoči finala Kupa Hrvatske u Puli: UHIĆEN JEDAN MUŠKARAC, POLICIJA TRAGA ZA TROJICOM NAPADAČA NA DRUGOG MUŠKARCA

| Autor: Marica KOŠTA
Ilustracija (Arhiva)

Uoči finala Kupa Hrvatske na pulskom stadionu Aldo Drosina, odnosno utakmice Dinamo - Rijeka koja će započeti u 18 sati pulska je policija do 15.50 sati intervenirala zbog dvije prijave narušavanja javnog reda i mira, uhitila jednog muškarca te je u potrazi za trojicom napadača na jednog drugog muškarca.

 

Prema riječima Nataše Vitasović, glasnogovornice Policijske uprave istarske u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim Puljaninom zbog drskog ponašanja na ulici. Također, policija je u potrazi za trojicom napadača na 46-godišnjeg Riječanina u kafiću Pattinaggio u Marulićevoj ulici.

Doznajemo da je Riječanin bio u dresu Armade te da su ga zbog toga napala trojica zasad nepoznatih muškaraca. Riječanin nije zatražio liječničku pomoć i nije ozlijeđen. Policajci su intervenirali u Pattinaggiju nakon dojave no do njihova dolaska trojica napadača su pobjegla.

- Policija raspolaže njihovim opisom pa očekujemo da će brzo biti pronađeni, kazala je Vitasović.

Uoči utakmice blizu stadiona Aldo Drosina došlo je do manjeg sukoba pripadnika dvaju navijačkih skupina,javljaju 24 sata. Po prvim neslužbenim informacijama došlo je do tučnjave, a navijači su se razbježali kad su vidjeli da dolazi policija. Do okršaja je došlo u Ulici Marka Marulića.

Policija je zasad potvrdila da je došlo do remećenje javnog reda i mira.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini