U-21 REPREZENTACIJA

FOTO / POSLASTICA ZA GLEDATELJE: Na Drosini igraju utakmicu generacije



Ovo je ono što svi želimo, da pobjedom protiv Grčke izborimo direktan plasman na Europsko prvenstvo. Ova generacija to zaslužuje svojim igrama. Igrači su pokazali da vrijede, da su vrlo talentirani. Sad moramo u petak u Puli tu želju i talent pretvoriti u rezultat, rekao je Gračan

Za igrače je to utakmica generacije, za pulske i istarske gledatelje reprezentativna nogometna poslastica. Hrvatska U-21 reprezentacija pod vodstvom izbornika Nenada Gračana u petak, s početkom u 18 sati, na "Aldu Drosini" tražit će pobjedu protiv Grčke u borbi za vodeće mjesto kvalifikacijske skupine 1 za odlazak na Europsko prvenstvo domaćin kojega će biti Italija i San Marino. Drugoplasirana Hrvatska bodrena od, očekuje se znatnog broja navijača na "pulskoj bombonijeri", protiv vodeće Grčke, a ulog je prvo mjesto koje garantira direktan odlazak na EURO.

Naime, nakon ove utakmice Hrvatsku još u ponedjeljak očekuje tek gostovanje kod San Marina, uvjerljivo najslabije reprezentacije u našoj skupini. Za ovu posljednju akciju izbornik Gračan pozvao je 19 igrača, koji su jučer ujutro odradili 90 minutni trening na odlično uređenom terenu Arenaturista u Medulinu. A na terenu su umijeće baratanja nogometnom loptom pokazivali igrači svijetle sadašnjosti i još blistavije budućnosti. Među ostalima tu su i igrači koji sa svojim klubovima igraju u Ligi prvaka, poput Nikole Vlašića koji je ranim golom u Moskvi srušio, ni manje ni više nego, aktualnog europskog prvaka Real Madrida na čelu s najboljim nogometašem svijeta Lukom Modrićem. Zatim nezamjenjivi članovi bundesligaških klubova poput Josipa Brekala i Borne Sose ili srebrni reprezentativac iz Rusije Duje Ćaleta-Car. U svakom slučaju, izbornik Gračan za ovu pulsku utakmicu na raspolaganju ima zaista impresivan igrački kadar. (Roberto CAR, snimio Milivoj MIJOŠEK)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter