JOŠ UVIJEK AKTIVAN

Uhićen specijalac koji je bio s teško pretučenim glumcem Leonom Lučićem na nadvožnjaku, U SLUČAJU IZNUDE

| Autor: Portal Novi list

Pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko uhićen je danas nakon što su ga poduzetnik iz Zaprešića i njegov prijatelj, inače MMA borac, prepoznali kao osobu koja je s Leonom Lučićem, bivšim policajcem i glumcem serije Krim tim 2, bila prošli petak na nadvožnjaku autoceste A1 gdje je nakon pokušaja iznude došlo do tučnjave, piše Telegram.

Taj specijalac je zajedno s Lučićem uperio oružje u poduzetnika od kojeg je iznuđivano 100 tisuća eur. Uhićenje je Telegramu potvrđeno iz Ravnateljstva policije.

Riječ je o slučaju propale policijske klopke o kojem se piše već tjedan dana. Poduzetnik je policiji prijavio iznudu, te je dogovoreno da se novac označi kako bi počinitelji bili uhićeni.

Umjesto da dođe do toga, poduzetnik je, tvrdi policija, sam dogovorio klopku tijekom koje je došlo do tučnjave između poduzetnika i njegovog tjelohranitelja, inače bivšeg MMA borca, te Leona Lučića koji ga je iznuđivao i specijalca koji je bio s njim.

Prije dva dana specijalac je još tvrdio kako se slučajno zatekao na nadvožnjaku jer ga je Lučić zvao zbog pokvarenog automobila. Čak je uvjeravao kolege da mu bivša supruga sve to namješta.

Lučić se trenutno nalazi u bolnici u teškom stanju.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of