SUKOB STRAŠNIH MOMAKA

SPEKTAKULARNA TUČNJAVA NA AUTOCESTI RIJEKA - ZAGREB: Bivši glumac i policajac iznuđivao novac pa dobio teške batine i završio u komi. PODUZETNIK KOJEG JE IZNUĐIVAO DOŠAO JE U DRUŠTVU MMA BORCA!

| Autor: Portal Glas Istre

Teški obračun s tučnjavom kao iz filma odvio se prije nekoliko dana na nadvožnjaku autoceste Rijeka - Zagreb kod Draganića, dakle od Karlovca prema glavnom gradu, piše Jutarnji list

Bivši policajac i glumac iz Serije Krim Tim 2, Leon Lučić (48), iznuđivao je novac od jednog poduzetnika iz Zaprešića, ali je izvukao deblji kraj.

Naime, na primopredaju novca koje je iznuđivao poduzetnik je došao u pratnji 38-godišnjeg Marka Š., inače bivšeg MMA borca. Došlo je do strahovitog obračuna između Lučića i Marka Š., obojice vrlo snažnih muškaraca. 

Kako piše Jutarnji list, Lučić, koji je na primopredaju došao u društvu još jednog muškarca, a obojica su imala pištolje, nesrnuo je na Marka Š. i počeo ga lupati pištoljem u glavu, ali je ovaj uspio okrenuti stvar u svoju korist. Navodno se Lučić nije predavao pa je još jednom nasrnuo, obrušivši se na svoje protivnike kao zvijer, ali je ipak pobijeđen i zavezan.

Na koncu je završio u induciranoj komi. Njegov partner je navodno pobjegao s mjesta događaja kad je vidio da Lučić gubi bitku.

Poduzetnik je bio u dosluhu s policijom uoči primopredaje i dogovarali su da na taj čin dođu i policajci, ali je ipak prekršio dogovor i uputio se na sastanak s Lučićem na svoju ruku.  


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum