POČEO 18. DAN

VIDEO / POTRAGA U BEOGRADU: Pojavila se još jedna snimka Mateja Periša, na kojoj se navodno čuje i glas...

| Autor: Glas Istre
Matej Periš

Matej Periš


Danas teče 18. dan od nestanka Splićanina Mateja Periša u Beogradu.

Nažalost, značajnih novosti nema, osim što se pojavila još jedna snimka, i to onog najzanimljivijeg trenutka - kada se jedna osoba, najvjerojatnije Matej, kod restorana Savanova spušta u Savu. 

Snimka je objavljena na Youtube kanalu Nestali Matej Periš i navodno se na njoj, u devetoj dekundi, čuje da netko kaže "ajde, sad ustani". No sa ove snimke je nemoguće razaznati je li to istina ili nije. 

Tako i dalje nema rješenja enigme. Prema onome što je do sada poznato, postoje tri verzije što se događalo u noći s 30. na 31. prosinca malo iza 1.30 sati.

Prema prvoj verziji Matej je pod utjecajem alkohola i možda još nečega izgubio kontrolu nad sobom i potom besciljno trčao Beogradom dok nije ušao u Savu i tamo mu se gubi svaki trag.

Prema drugoj, Matej je znao što radi i išao se naći s prijateljicom iz Splita, koja je također bila u Beogradu te noći, upravo u blizini restorana Savanova, i potom je nestao.

Prema trećoj, Matej je neočekivano potrošio novce u klubu Gotik u kojem su se zabavljali on i šest prijatelja, jer su im donesene dvije boce viskija umjesto jedne, pa je trčao u apartman po još novca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini