MISTERIJ SE NASTAVLJA

OPET NOVA INFORMACIJA O NESTANKU MATEJA PERIŠA: Sporne noći došlo je do SUKOBA SA ZADRANIMA?

| Autor: Glas Istre
Klub Gotik u Beogradu pored Save

Klub Gotik u Beogradu pored Save


Večernji list razgovarao je s prijateljem Mateja Periša koji je s njim radio kao skiper. On nije bio u Beogradu s tim društvom, ali ima neka zanimljiva saznanja.

Prijatelj ističe da Matej nije ni narkoman, ni incidentan tip. Na dan 30. prosinca bili su na večeri u jednom beogradskom restoranu.

"Vidio sam slike s večere. Tada su već, vjerojatno, bili pripiti. Nakon toga otišli su u klub Gotik i tada se dogodio taj misterij pun rupa. Ono što pouzdano znam od ljudi koji su bili tamo jest da je u klubu bila i jedna ekipa iz Zadra. Poznato je da su Splićani i Zadrani veliki prijatelji i da su i jedni i drugi u Srbiji dobrodošli. Oni su se međusobno častili i družili. Međutim, u jednom je trenutku došlo do incidenta između dvije ekipe, a mislim da je s tim povezana i jedna djevojka. Matej i prijatelji pili su Jameson i Black Johnnie Walker. U jednom je trenutku Matej odlučio bocom Walkera počastiti ekipu, ali problem je nastao oko zbrajanja računa. Tu se ne može znati točna istina, ali čuo sam iz prve ruke za priču prema kojoj su konobari preračunali iznos i pokušali naplatiti višestruko. Tu je došlo do verbalne prepirke s konobarima, a navodno su Splićani i Zadrani jedni drugima u tom kaosu nešto počeli predbacivati. Tko zna kakve su sve riječi tada pale i kome je možebitno pala roleta na oči. Nakon toga u priču su se uključili redari i Matej panično izlazi iz kluba", ispričao je skiper za Večernji.

Što se tiče konzumacije droge, kaže da ne može biti siguran.

"Koliko znam, ekipa iz Zadra nešto je konzumirala. Je li se dogodila situacija da je netko nekome nešto iz čiste zabave ponudio - ne znam. Je li Matej probao neku halucinogenu drogu koja ga je okrenula naopako? Ne znam. On nije taj đir, vjerujte mi. Ali sve je moguće, bilo je kasno, svi su već popili i bila je usijana atmosfera... Ali ako bismo i hipotetski tvrdili da je Matej probao nešto što ga je 'izbilo iz cipela', ostaje pitanje zašto je izašao sam i kako to da je baš samo njega okrenulo", ispričao je.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini