NAPREDAK U ISTRAZI

Novi detalji potrage za nestalim Splićaninom u Beogradu: LOCIRAN TELEFON MATEJA PERIŠA

| Autor: Glas Istre
(Snimio Tom Dubravec / Cropix)

(Snimio Tom Dubravec / Cropix)


Signal mobilnog telefona Mateja Periša (27) iz Splita, koji je nestao prije 12 dana u Beogradu, posljednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog otoka, na ušću Save u Dunav, piše Blic.

Potraga za tijelom je, međutim, otežana jer voda na tom mjestu nije toliko duboka, ali su riječne struje vrlo jake.

Kako je rekao izvor iz istrage, policija je preuzela podatke sa svih baznih stanica u ovom dijelu Beograda, nakon što je Matej Periš u noći između 30. i 31. prosinca bez ikakvog razloga, sav u panici, istrčao iz kluba "Gotik" u Beton hali i nestao bez traga, piše Informer.

- Na osnovu snimaka nadzornih kamera u okolici Beton hale, ali i praćenjem njegovog telefona, može se sa velikom preciznošću utvrditi putanja njegovog kretanja od trenutka kad je istrčao iz kluba "Gotik", oko 1.40 poslije ponoći. On je zatim preko Karađorđeve ulice otrčao uzvodno do restorana "Savanova" kod Beograda na vodi i tu se na jednoj snimci vidi kako silazi do Save, ali se ne vidi i trenutak kad je ušao u vodu, rekao je izvor i dodao:

- Bazne stanice su registrirale signal njegovog telefona na tom mjestu, a potom je signal lociran nizvodno kod Velikog ratnog otoka, gdje se izgubio. Pretpostavlja se da je Matej svo vrijeme imao telefon u džepu dok ga je Sava nosila i da je negde kod otoka, na ušću Save u Dunav, u vodi ostalo njegovo telo, piše Blic.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of