INCIDENT U KOKULETOVICI

NAMAMIO DOSTAVLJAČA HRANE PA GA ZAJEDNO SA SINOM PREBIO Otkrivamo detalje ove bizarne priče u Rovinju

| Autor: Glas Istre
Ozlijeđeni dostavljač hrane (Foto 24sata.hr)

Ozlijeđeni dostavljač hrane (Foto 24sata.hr)


Rovinjski ugostitelj, 49-godišnji muškarac i njegov sin, pretukli su 26-godišnjeg dostavljača hrane nakon što su se s njim posvađali oko parkinga.

Kako nam je potvrdila glasnogovornica Istarske policije Nataša Vitasović, incident se dogodio u petak rano poslijepodne u Rovinju, na području Kokuletovice. Svađa i tučnjava oko parkinga okarakterizirana je kao prekršaj, odnosno narušavanje ravnog reda   remećenje javnog reda i mira.

Prema pisanju portala 24sata.hr, pretučeni mladić tvrdi su ga napali ugostitelj i njegov sin. Dostavljač se zaustavio s autom pola na kolniku, a pola na nogostupu da bi dostavio hranu stranci. Upalio je sva četiri žmigavca, a druga su vozila nesmetano prolazila. Naišao je rovinjski ugostitelj (49) kojemu se to navodno nije svidjelo. Dostavljača je verbalno napao iz svog Smarta.

Prema navodima 36-godišnjaka, 49-godišnjak je kasnije istog dana naručio dostavu hrane, što je, tvrdio mladić, iskoristio da bi ga zajedno sa sinom napao.

- Tata i sin izašli su iz kuće, a ja sam ušao u dvorište kako bi obavio posao. I tada otac kreće s verbalni napadom, vrijeđanjem, prijetnjama o razbijanju glave..., kazao je mladić za 24 sata.

Nakon što se vratio u dostavno vozilo, do njega su i dalje dopirale salve uvreda koje su mu upućivali 49-godišnjak i njegov sin.

- Nakon što sam sjeo u auto, dobacio mi je još jednu pogrdnu riječ na koju nisam uspio ostati ravnodušan i hladne glave, već sam mu odgovorio istom mjerom. Zatim oni dolaze do moga auta, počinju me udarati šakama po glavi, nogama pa ostatku tijela. Zaradio sam višestruke prijelome, pomak nosa i septuma, trzajnu ozljedu vratne kralježnice, hematome po glavi, nagnječenje lijeve šake i uganuće lijevog gležnja, ispričao je dostavljač za 24 sata.

Policija je potvrdila da će protiv 49-godišnjaka i njegovog sina biti podnesen optužni prijedlog.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini