POTVRDILA PU ISTARSKA

INCIDENT DANAS U PULI: Stanari u strahu od susjede koja je jutros fizički napala drugu ženu. Njezin brat kaže: "Strah nas je da nekoga ne ubije"

| Autor: Erika FILIPLIĆ
Fotografija je ilustracija - ne prikazuje područje u kojem se dogodio incident

Fotografija je ilustracija - ne prikazuje područje u kojem se dogodio incident


Danas ujutro je u jednoj pulskoj ulici došlo do nesvakidašnjeg incidenta u kojem su sudjelovale dvije žene. Naime, jedna od njih ima zdravstvenih problema zbog kojih povremeno boravi na Odjelu za psihijatriju. Danas je verbalno i fizički napala susjedu.

Ta situacija uznemirila je i ostale stanare koji su upozorili Glas Istre. Kako doznajemo od njih, tijekom cijelog jutra žena je čekala ispred svojeg kućnog praga kako bi nekoga napala. Oni navode da je to osoba koja već duže vrijeme zbog zdravstvenih problema maltretira okolinu, što je potvrdio i njezin brat kojeg smo također kontaktirali. Ističe da on i majka trpe veliku nelagodu.

Stanari kažu da godinama žive u strahu zbog svojih bližnjih.

- Upućeni smo u cijelu situaciju koja je godinama prisutna u našoj zgradi. Bojimo se za svih jer je ta osoba opasna, a potrebna joj je pomoć. Institucije su opet zakazale, očito se čeka neka veća nezgoda ili nesreća kako bi reagirale. Nas je strah što će biti kada ona opet izađe i vrati se kući. Tko će biti slijedeća žrtva?, pitaju se uplašeni stanari zgrade u kojoj se dogodio incident.

Događaj, o kojem zbog delikatnosti situacije izvještavamo bez navođenja imena i lokacija, potvrdila nam je i Policijska uprava Istarska koja je zaprimila dojavu danas oko 10.30 sati.

Brat nam je dao na uvid potvrdu o zdravstvenom stanju.

- Moja sestra stvara probleme godinama. Prije nekoliko tjedana majka je zvala policiju i hitnu pomoć jer je bila agresivna. Opasna je za okolinu, danas je napala susjedu verbalno i fizički. Kad su je prije nekoliko tjedana pustili kući, molili smo da je zadrže u ustanovi. Službe ne obavljaju svoj posao. Čak je i po stanu danas napravila nered, razbila vrata, uništila pola kućanstva. Dosta je toga! Strah nas je da nekoga ne ubije, a onda će biti kasno. Samim time što je puštena ugroženi su svi stanari i obitelj, kazao nam je uznemireni brat.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom