NE ZNA SE UZROK EKSPLOZIJE

EKSPLOZIJA U DRUŠTVENOM DOMU KOD PRELOGA, poginuo jedan radnik

| Autor: Hina
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Jedan muškarac poginuo je u ponedjeljak prijepodne u eksploziji koja se iz zasad nepoznatih razloga dogodila u Društvenom domu u Donjem Vidovcu kod Preloga, a doznaje se kako je riječ o radniku koji je tamo radio na preuređenju.

Glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek izjavio je Hini da je do eksplozije i požara došlo oko 10 sati unutar Društvenog doma u obnovi, u ulici Rade Končara u međimurskom mjestu Donji Vidovec.

"Tom prilikom, nažalost, nepoznata muška osoba je smrtno stradala. Požar su ugasili pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava Donji Vidovec i Sveta Marija te Javne vatrogasne postrojbe Grada Čakovca", kazao je Risek.

Eksplozija je izbacila stolariju na nekoliko mjesta na objektu, a od njezine siline stradalo je i nekoliko automobila koji su bili parkirani u blizini.

Mještani Donjeg Vidovca potvrdili su kako se radilo o vrlo glasnoj eksploziji, a neslužbeno se doznaje kako je poginuo radnik koji je u Društvenom domu radio na obnovi objekta te da se radi o nesreći na radu.

Iako lokalni portali kao mogući uzrok eksplozije navode neispravne plinske instalacije, iz policije se neslužbeno doznaje kako to nije slučaj.

Pozivajući se na svjedočanstva mještana, portali pišu da je poginuo muškarac mlađe dobi, otac troje malodobne djece koji je obavljao radove u objektu. Na toj lokaciji uređuje se Zlatarski dom prema EU projektu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater