UZ TO JE I NARUŠAVALA JAVNI RED I MIR

BIZARAN INCIDENT U ROVINJU: Žena napala policajce, jednog ugrizla za ruku

Nakon što je narušavala javni red i mir, žena je prilikom privođenja u policijsku postaju ugrizla policijskog službenika

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva)

Ilustracija (Arhiva)


Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 40-godišnja poljska državljanka počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi.

U četvrtak, 26. kolovoza oko 18 sati, u ugostiteljskom objektu u jednom turističkom naselju na području Rovinja, 40-godišnja poljska državljanka narušavala je javni red i mir tako da je ulazila u kuhinju, uzimala hranu namijenjenu drugim gostima i na drugi način ometala rad djelatnika.

Nakon što su je zaštitari udaljili iz objekta, nastavila je s narušavanjem javnog reda i mira kod bazena, a po dolasku policijskih službenika, nastavila se protupravno ponašati.

Vikala je, pružala otpor policijskim službenicima te ih je pokušala udariti, a tijekom vožnje u službenom vozilu jednog policijskog službenika je ugrizla za ruku i lakše ga ozlijedila.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv 40-godišnjakinje je pokrenut prekršajni postupak, dok se zbog sumnje da je počinila kazneno djelo prisila prema službenoj osobi, protiv osumnjičene podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater