ROMEO I PAUL BILANDŽIĆ Opet u studiju

Lilihip snimili pjesmu "A-bo, a-ma?"


Pulska grupa Lilihip ima novu pjesmu nazvanu "A-bo, a-ma?".

- Pjesma stiže nakon skladbe "Gina Coccolina" koja je sakupila 44 tisuće prikaza na YouTubeu i nakon emisije "Rock 'n' Pula" s grupom Lilihip koja je pak na YouTubeu najgledanija iz serije, što je dokaz dobre popularnosti i traženosti, kaže Romeo Bilandžić koji je autor teksta. Autor glazbe je napravio Paul Bilandžić, a aranžman potpisuje grupa Lilihip. Gitaru svira nekadašnji član Atomskog skloništa Ranko Svorcan za kojeg kažu da se odlično uklopio u projekt sa svojim gitarističkim znanjem.

Ovaj pulski bend će iduće godine proslaviti 40 godina rada, a ova nova pjesma je uvertira. "Kao što sam tekst kaže – 'non si sa che sara' – 'nitko ne zna što će biti', odražava globalnu situaciju", kaže Romeo.

Pjesma "A-bo, a-ma?" snimana je u Mast Records studiju pod producentskom palicom Tončija Bošnjaka Tonikule. Prateće vokale pjevala je Eva Čiček, a stručna suradnica pri prijevodu teksta koji je na sicilijanskom slengu, je Nirvana Sfarini. Video spot bit će premijerno prikazan na TV Novi u emisiji "Od subote do subote" koju vodi Vesna Petrović Foškera. A, potom, najavljuje Lilihip, slijedi promocija u Rimu, Milanu, Torini i San Remu. (M. Ra.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater