ROMEO I PAUL BILANDŽIĆ

"Radio Bla Bla" - nova pjesma Lilihipa

Lilihip na snimanju spota za "Radio Bla Bla" (Snimio Milivoj Mijošek)

Lilihip na snimanju spota za "Radio Bla Bla" (Snimio Milivoj Mijošek)


Novu pjesmu snimili su braća Romeo i Paul Bilandžić poznatiji jednostavno kao duo Lilihip: Pjesma se zove "Radio Bla Bla", na talijanskom je i slavi radio kao medij.

- Slavimo 44 godine uspješnog djelovanja na domaćoj i inozemnoj sceni, a nova stvar je vesela i temperamentna i posvećena svim ljudima na raznim postajama širom svijeta. Dok putujemo po svijetu, radio je taj koji nam pravi društvo, pričaju Lilihipovci.

Konačno ponovno na sceni

Pjesma je snimljena u Mast records studiju u Puli a producirao ju je Tonči Ante Bošnjak s kojim braća Bilandžić surađuju već 10 godina. Prateće vokale pjevala je Evica Čiček, gitaru je svirao Angelo Vitale, a stručna suradnica na prijevodu teksta na talijanski je Nirvana Sfarini. Autor teksta je Romeo Bilandžić, a glazbu je napisao Paul Bilandžić. Radi se i na spotu koji producira pulska TV Nova.

Njih dvojica zahvaljuju se svim medijima i svima koji podržavaju njihov rad, tim više što su opet, i to već 10. put predloženi za povelju Grada Pule za širenje multikulturalnosti, a prijedlog je opet uputila grupa građana i građanki iz Pule.

Kao i druge glazbenike, i braću Bilandžić pogodio je lockdown zbog kojeg nisu mogli nastupati, iako su radili za druge glazbenike, no nedostajao im je nastup na pozornici. Slučajno se dogodilo da ih je nakon dvije godine nesviranja na sceni kontaktirala Jelena Vitasović s radija Medulin FM te ih je pozvala da nastupe na fešti kojom će ovaj radio proslaviti petu godišnjicu postojanja. Slavljenički koncert održat će se u četvrtak navečer u 19 sati u novoj dvorani Osnovne škole dr. Mate Demarina u Medulinu, a ulaz će biti slobodan.

Premijera spota u subotu

- Nedostaju nam nastupi na stageu kao što djetetu fali igra kada mu uzmeš loptu. Sada ćemo vidjeti što će biti nakon što su ukinuli lockdown, ali mi želimo svako dobro svima, poručuju braća Bilandžić.

Oni su dio spota za novu pjesmu snimili u utorak ujutro, a moći će se vidjeti u subotu u emisiji "Art Club" TV Nove, a drugi dio spota bit će realiziran nakon nastupa u Medulinu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum