SLAVE 44 GODINE KARIJERE

Pulski Lilihip ima novi singl i spot. Imaju i posebnu poruku za čitatelje Glasa Istre

| Autor: Tea TIDIĆ
Grupa Lilihip (Snimio Milivoj Mijošek)

Grupa Lilihip (Snimio Milivoj Mijošek)


Na pulskoj TV Novi, neposredno prije Dnevnika, večeras je premijera novog spota, koji je ujedno i novi singl, dobro znane pulske grupe Lilihip. Riječ je o pjesmi "Radio Bla-bla", koja će se naći na njihovom predstojećem albumu.

Nakon premijere na TV Novi, spot će svoje prikazivanje imati i u emisiji Art Klub pulske TV Nove, kao i talijanskoj emisiji Telegiornale.

- Nakon dvogodišnje pandemijske pauze, konačno smo završili novu pjesmu pod naslovom "Radio Bla-bla". Pjesma je posvećena radiju i slavi radio kao medij. Temperamentnog je karaktera i puna pozitivne energije, napisana je na talijanskom jeziku, a tekst je napisao Romeo Bilandžić. Kompozicija i aranžman djelo su Paula Bilandžića, a producent je Tonči Ante Bošnjak. Sve je snimano u njegovom Mast Records Studio - s njim surađujemo već 15 godina, i tamo snimamo skladbe koje su namijenjene za talijansko i hrvatsko tržište, kažu za Glas Istre Paul i Romeo Bilandžić iz grupe Lilihip.

Spot za ovu pjesmu bit će premijerno prikazan večeras, neposredno prije dnevnika, na TV Novi.

- Glavni režiser i scenarist spota je Bojan Prusac - Bobo, produkciju potpisuje istarska TV kuća TV Nova, i ovom prilikom zahvaljujemo se svim medijima koji podržavaju naš dugogodišnji glazbeni rad.

S obzirom da je TV Nova sudjelovala u stvaranju ovog spota, želja nam je bila da premijera bude upravo kod njih. Nakon toga, spot će biti objavljen na našem YouTubeu i ostalim društvenim mrežama, te ostalim TV kanalima.

Valja napomenuti da nas je prije nekoliko dana primio naš gradonačelnik Filipa Zoričića u povodu 44 godine uspješnog glazbenog djelovanja u Hrvatskoj kao i na međunarodnom tržištu, te ovom prilikom zahvaljujemo se našim sugrađanima, građanima grada Pule, koji su nas po deseti put kandidirali za Svečanu povelju Grada Pule, kažu Romeo i Paul.

Saznajemo još detalja o novoj pjesmi - prateće vokale pjevala je Evica Čiček, gitaru je svirao Angelo Vitale iz Italije, dok je Nirvana Sfarini stručna suradnica na prijevodu teksta na talijanski.

Za kraj smo ih upitali - imaju li kakvu poruku za čitatelje Glasa Istre?

- Svima želimo puno zdravlja, to je broj jedan! Ostalo će se dogoditi samo po sebi, poručuju Romeo i Paul Bilandžić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater