zacementirale poziciju

Odbojkašice Velog Vrha uvjerljivo slavile u Varaždinu

| Autor: Ivica CEROVAC
Gloria Miletić (Arhiva Glasa Istre)

Gloria Miletić (Arhiva Glasa Istre)


VARAŽDIN : VELI VRH      0 : 3

VARAŽDIN - Utakmica 21. kola Prve lige odbojkašica: Cratis Varaždin - Veli Vrh 0:3 (13:25, 18:25, 10:25). GSD Varaždin. Gledatelja: 50. Suci: Ilija Gvozden i Martina Novak.

CRATIS VARAŽDIN: Tomich, Novak, Sardelić, Vidović, Sabalić, Rajčević, Jambrošić Barnjak, Draganić, Babok, Kovačić (L), Čorko (L), Lenčić.

VELI VRH: Pribičević, Miletić (L), Božac, Tonković, Terlević, Lukežić, Mrkić, Radešić, Šverko, Kalister.

Premda su u Varaždin stigle bez dvije starterice, Luane Džeba i Martine Račić Marković, odbojkašicama Velog Vrha bilo je dovoljno 56 minuta da na posljednjem ovosezonskom gostovanju svladaju Cratis. Igračice trenerice Tatjane Tonković »zacementirale« su treću poziciju na ljestvici, a hoće li se uspjeti popeti za još jednu stepenicu, pokazat će posljednje kolo.

U prvom je setu rezultatska neizvjesnost kratko trajala, jer su na dva uvodna poena domaćina Velovršanke odgovorile sa sedam u nizu, održavale tu razliku do 9:14 i potom od narednih osam poena osvojile sedam, nakon čega su realizirale treću set loptu za 13:25. U drugom su se setu Varaždinke držale do 11:11, nakon čega su narednih šest poena otišla na gostujuću stranu. Uspjele su potom igračice bivšeg trenera Poreča Miodraga Stojakovića prepoloviti zaostatak (18:21), na što je Veli Vrh odgovorio s četiri poena u nizu i okončao drugi set. Treći se brzo pretvorio u jednosmjernu ulicu, jer su nakon 4:6 Velovršanke usvojile sedam poena, da bi nedugo zatim od 9:17 »odjurile« do konačnih 10:25.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini