turnir posvećen Sergiju Veljaku

Mlade odbojkašice OK-a Poreč sudjelovale na međunarodnom turniru u Italiji

| Autor: Glas Istre
(Foto: OK Poreč)

(Foto: OK Poreč)


Mlade odbojkašice OK-a Poreč sudjelovale su na međunarodnom turniru u organizaciji amaterskog sportskog društva Sloga Tabor. Turnir je od posebna značenja jer je posvećen legendarnom odbojkašu ovih prostora i velikome čovjeku Sergiju Veljaku.

U otvarajućoj utakmici u prvome setu protiv slovenske ekipe TPV Volley Novo Mesto nije krenuo po planu za porečke odbojkašice. Unatoč žestokoj borbi, nisu uspjele osvojiti taj set, što je rezultiralo gubitkom koncentracije i konačnim porazom od 3:0.

Druga utakmica protiv iskusnije slovenske ekipe, ŽOK Krško, također je bila izazovna. Unatoč tome, porečke odbojkašice pokazale su izvanrednu borbenost i hrabrost, ali su na kraju ipak morale prihvatiti poraz i prepustiti tri boda suparnicama.

Drugi dan turnira donio je novu priliku za porečke odbojkašice, ovaj put protiv favorizirane talijanske ekipe Zalet. Pokazale su iznimnu borbenost i odlučnost na terenu te su uspjele pružiti jak otpor talijanskim suparnicama, no na kraju su morale priznati poraz.

Na turniru su sudjelovale sljedeće igračice: Martinčević Anamarija, Miloš Jona, Popović Natalija, Popović Petra, Lukšić Lucija, Došen Petra, Juić Nikolina, Juić Anđelina, Mihelčić-Šćulac Dora, Anić Laura, Kozomara Ena, Tubaković Mia, Mahić Hana, Vekić Borna.


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom