posljednje kolo

Superligaši Rovinj dočekuju Sisak: Proslaviti ostanak sa svojim navijačima

| Autor: Ivica RADETIĆ
(Foto Ivica Radetić)

(Foto Ivica Radetić)


 Sutra je na rasporedu posljednje kolo odbojkaške Superlige, prvih šest momčadi izborile su razigravanje za prvaka države. Status Superligaša osigurali su Rovinj i Rijeka, dok bez osvojenog boda ligu napušta Zadar.

Tko će mu se pridružiti ili osigurati status u dodatnim kvalifikacijama odlučuje posljednje kolo u kojem odlučujući susret igraju Medicinar Trnje i Split te Rovinj koji dočekuje momčad Siska.

- U našoj dvorani Sisku odgovara samo da sačuva status - ističe tehničar-dizač Marko Ličina, koji igra protiv svog bivšeg kluba.

- Kvaliteta je u potpunosti na našoj strani, igramo kompletni i nemamo što kalkulirati već za kraj prvenstva, pred našim navijačima, s pobjedom zaključiti sezonu. Sisak smo pobijedili i u njihovoj dvorani u prvom dijelu, zato, ako je suditi po igrama ove sezone, u opuštenoj igri nastojat ćemo pokazati za kraj dobru odbojkašku utakmicu. Moramo biti iskreni da uz poraz u Splitu nismo igrali loše već je domaćin predvođen iskusnim i bivšim reprezentativcem Omerčenom činio prevagu.

Splićani koji se bore za ostanak prvi dio odigrali su u dosta pomlađenom sastavu, dok su za drugi dio ponovno angažirali starije i iskusnije igrače koje čeka vrlo zahtjevni susret u Zagrebu protiv Medicinara Trnje. Koristim priliku da za kraj prvenstva pozovem naše vjerne navijače da zajedno proslavimo pobjedu i sedmo mjesto koje smo potvrdili iz prošle godine - zaključio je Marko Ličina.

Utakmica Rovinj - Sisak igra se u subotu, s početkom u 18 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of