Deveta pobjeda za prezimljavanje na drugoj poziciji

Odbojkašice Velog Vrha zaključile prvi dio sezone slavljem u Velikoj Gorici

| Autor: Ivica Cerovac
TRIJUMFOM ZAKLJUČILE KALENDARSKU GODINU - Doria Miletić (Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

TRIJUMFOM ZAKLJUČILE KALENDARSKU GODINU - Doria Miletić (Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)


Utakmica 11. kola Prve lige odbojkašica: Velika Gorica - Veli Vrh 0:3 (15:25, 20:25, 23:25). GSD Velika Gorica. Gledatelja: 60. Suci: Mislav Ptiček i Tea Marušić.

VELIKA GORICA: Kolobarić (L), Sruk, Rožić, Mlinac (L), Dešković, Ninčević, Meštrović, Kalinić, Pavlović, Kobaš, Đurak, Kralj, Floreani, Matić.

VELI VRH: Srdić, Džeba, Mrkić, Miletić (L), Grgorinić, Terlević, Lukežić, Šverko, Honović, Tonković.

Odbojkašice Velog Vrha zaključile su prvi dio sezone pobjedom na gostovanju u Velikoj Gorici, svojom devetom u 11 odigranih kola te su s nova dva boda potvrdile prezimljavanje na drugoj poziciji prvoligaške ljestvice, iza stopostotnog lidera Dubrovnika.

U prvom setu rezultatska neizvjesnost trajala je tek do 4:4, a onda su Velovršanke osvojile narednih šest poena te potom samo povećavale svoju prednost do konačnih 15:25. Početak drugog seta protekao je u znaku domaćih odbojkašica, koje su ga otvorile s 4:0 i potom održavale razliku do 14:11, a onda su od narednih osam poena, sedam otišla na stranu igračica trenerice Tatjane Tonković (15:18). Uspjele su se potom Turopoljke primaknuti na poen zaostatka (18:19), no završnica drugog seta protekla je u znaku Velovršanki (20:25).

Treći set bio je najneizvjesniji i premda u njemu niti jednom nisu bile u rezultatskom zaostatku, gošće iz Pule nikako ga nisu uspjele "prelomiti". Puno su ga bolje otvorile (5:11), no domaće se odbojkašice nisu predavale te su se uspjele najprije primaknuti (13:15), a potom i stići do izjednačenja (19:19). Novo poravnanje stiglo je kod rezultata 22:22, nakon čega su dva naredna poena otišla na stranu Velovršanki, koje su potom realizirale drugu meč loptu i stigle do "čiste" pobjede.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of