ODBOJKA

Rovinjski superligaš danas gostuje u Varaždinu. Šetić: Ovi rezultati nisu plod slučajnosti

| Autor: Ivica RADETIĆ
ZA OSAM DANA DOMAĆA PREMIJERA - Odbojkaši Rovinja

ZA OSAM DANA DOMAĆA PREMIJERA - Odbojkaši Rovinja


Nakon pet kola i pet gostovanja, rovinjski odbojkaši se s dvije pobjede (Zadar i Marsonia) te bodom protiv Medicinara Trnje nalaze se na sedmom mjestu s isto toliko osvojenih bodova. Dosta godina igrači Rovinja nisu započeli ovako uspješno nastup u Superligi, što igračima trenera Aleksandra Gavrilova daje veliko samopouzdanje za naredne susrete, počevši od današnjeg gostovanja u Varaždinu (18 sati) pa do prvog domaćeg ispita kojeg će za osam dana u Gimnasiumu imati protiv Siska.

Veliki dobitak za rovinjsku odbojku je dolazak Andreja Kovačevića i Miloša Milića te povratak Tonija Šetića koji su ekipi donijeli jednu čvrstinu i sigurnost jer se Rovinj može ravnopravno nositi s većim brojem ekipa u ovom rangu natjecanja.

- Danas nas čeka još jedno teško gostovanje u nizu, za protivnika imamo ekipu Varaždina koja već dosta godina igra zajedno. Uigrani su i već se dosta sezona nalaze u gornjem dijelu ljestvice, ističe tehničar Toni Šetić koji na treninge putuje iz Bala.

- Puno nam znači ovaj dobar početak sezone, usprkos dosta nepovoljnom rasporedu budući da smo sve dosadašnje utakmice odigrali u gostima. Imamo motiva, naporno treniramo u kompletnom sastavu i ovi su rezultati plod naše dobre igre. Pored toga što smo poraženi u Kaštelima, Osijeku i Zagrebu protiv Medicinara, imali smo šanse, uz malo više koncentracije, da izvučemo povoljniji rezultat.

Odlazimo u Varaždin u kompletnom sastavu. Zbog manje ozljede u posljednja nam je dva susreta nedostajao iskusni Milić koji je putovao sa nama, ali nije igrao. Upravo ova utakmica protiv Varaždinaca bit će prilika da vidimo gdje smo i koliko možemo parirati domaćinu. Pokušat ćemo i ovom prilikom pokazati da ovi dosadašnji rezultati nisu bili slučajnost, već plod našeg truda i rada, zaključio je Toni Šetić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum