NOVI VIDEO SPOT

Mor Roll sinimio spot u Shipyardu


Nakon što je nedavno objavio singl "Ako zaželiš" pulski kantautor Vedran Šilipetar poznat kao Mor Roll svoju glazbenu priču nastavio je i novim video spotom. Spot je sniman u pulskom The Shipyard Pubu. Kameru potpisuje Castor, a prema ideji samog Vedrana Šilipetra.

- S obzirom da su gostujući glazbenici redom etablirani glazbenici, sudionici istarske jazz i klasične scene, cilj je bio nepretenciozno prenijeti atmosferu klupskog muziciranja. U spotu se osim Bruna Krajcara, pojavljuje akademska glazbenica Samanta Stell, jazz basist Nenad Mirt te odlični funk /rock gitarist Nino Ramić. Uglavnom, radi se o još jednoj suradnji izvrsnih pulskih glazbenika čija se kreativna energija susreće u skladbi u kojoj je u prvom redu naglasak na muziciranju, ističe se u najavi spota.

Podsjetimo na snimanju novog singla Mor Roll je surađivao s Brunom Krajcarom koji potpisuje glazbu i tekst, aranžman i produkcija djelo su Vedrana Šilipetra i Sandra Butkovića, a za mastering se pobrinuo Drago Smokrović. U stvaranju pjesme sudjelovali su Nino Ramić - gitara, Samanta Stell - flauta, Nenad Mirt - bass, Bruno Krajcar – klavijature.

- Rekao bih da je ova pjesma u mojem dosadašnjem opusu konačan povratak - glazbi, kazao je Mor Roll koji trenutno u studiju marljivo radi na novim pjesmama te je proširio krug svojih suradnika. (B. Ć. J.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of