VEČERAS U CLUBU KONTESA

Ljubavne šansone Bruna Krajcara u Zagrebu


Bruno Krajcar, Porinom ovjenčani svestrani istarski kantautor i skladatelj, na koncertu uoči Valentinova izvest će svoje poznate balade te autorske skladbe s elementima istarske ljestvice, bluesa i jazza

 

Poznati istarski kantautor i skladatelj Bruno Krajcar večeras s početkom u 21 sat održat će samostalni kantautorski koncert u Jazz & Cabaret Clubu Kontesa u Zagrebu. Koncert naslovljen "Istarska kantautorska večer ljubavne šansone" bit će održan u sklopu programa Mjesec ljubavi u Kontesi.

Bruno Krajcar, Porinom ovjenčani svestrani istarski kantautor i skladatelj, na koncertu uoči Valentinova izvest će svoje poznate balade te autorske skladbe s elementima istarske ljestvice, bluesa i jazza.

Bruno Krajcar, akademski glazbenik, skladatelj i kantautor, njeguje jedinstven glazbeni izričaj u kojem spaja naizgled nespojivo - univerzalni glazbeni jezik razumljiv cijelom svijetu s tradicijskim glazbenim elementima Istre i Kvarnera, i stvara svojevrsni glazbeni unikat. U bogatoj karijeri objavio je osam albuma te brojne singlove i videospotove, a dobitnik je brojnih nagrada. Između ostalog, dobitnik je strukovne nagrade "Status" (HGU) za najinstrumentalista u 2004. godini, godišnje nagrade Hrvatskog društva skladatelja Milivoj Koerbler za 2007. godinu, dvije nagrade "Porin" (2008. i 2016. godine) za najbolji etno album te nagrade "Istriana" za najglazbenika Istarske županije za 2009. godinu. Nakon osam studijskih albuma, brojnih nagrada i pjesama koje je pisao za najpoznatije hrvatske izvođače (Oliver Dragojević, Josipa Lisac, Tereza Kesovija, Marko Tolja, Radojka Šverko, Alen Vitasović…), te istaknutim internacionalnim suradnjama kao što su dueti s Bobby Solom, Vlatkom Stefanovskim ili Arturom Alvarezom, Krajcar je nedavno objavio svoj novi album "Pozitiva" nazvan po pjesmi s kojom je nastupio na Zagrebačkom festivalu.

Ulaznice za njegov koncert u Jazz & Cabaret Clubu Kontesa mogu se kupiti putem ulaznice.hr.

(B. Ć. J.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater