uvod u "zlatni zub"

Uskoro počinje porečki festival komedije i smijeha: Večeras na programu "Ništa im neće bit'"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
"Levan Beach Hotel" (Foto Karlo Čargonja/INK)

"Levan Beach Hotel" (Foto Karlo Čargonja/INK)


S početkom u 20 sati večeras u kazalištu Poreč igra komedija »Ništa im neće bit’« kazališta Moruzgva, u izvedbi dvaju poznatih hrvatskih kazališnih, televizijskih i filmskih glumaca, Ecije Ojdanić i Frane Maškovića.

Uvod je to i u festival komedije i smijeha Zlatni zub, koji je stigao do svog 17. izdanja i održat će se u ožujku, od 5. do 21.

Festival će biti otvoren uz uspješnicu Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula »Levan Beach Hotel« 5. ožujka u 20 sati. Riječ je o prošlogodišnjoj uspješnici pulske kazališne kuće koju je na ližnjansku inačicu čakavskog prevela Marilena Dužman. Dan kasnije, 6. ožujka, gostuje Scenopolis uz »50 nijansi zelene«.

U ponedjeljak, 11. ožujka na rasporedu je »Uvijek će nam ostati ljubav« Teatra Rugantina. »Puni pansion« B Glad produkcije na rasporedu je 12. ožujka a »Casabianca«, uz Irenu Grdinić i Marija Lipovšeka Battifiacu, popularna predstava koja je gostovala diljem Istre, na programu je 13. ožujka. Stand-up komedija Marka Dejanovića »Prosti faktori« bit će odigrana 14. ožujka, a »Testosteron« Teatra Exit dana 19. ožujka.

U srijedu, 20. ožujka Kerekesh Teatar gostuje uz komediju »Ja, trudnica«.

U ovoj komediji s trudovima ispričat će se neobična ljubavna priča koja počinje uriniranjem na tester, zahuktava se pogrešnim riječima podrške svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. U četvrtak, 21. ožujka na rasporedu je predstava »Gospođica neću 4+« Scene Gorica.

Posljednja predstava je »Mali raj« glumačke družine Histrion, čime se ovaj festival privodi kraju. Cjelokupan program dostupan je na stranicama Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum