ovog ljeta

Olivera Balašević u Puli i Kastvu predstavlja svoju monobajku "Prezime ruže"

| Autor: Glas Istre
(Foto: Danijel Matkov)

(Foto: Danijel Matkov)


Olivera Balašević će ove ljetne sezone izvesti svoju predstavu "Prezime ruže" na ljetnim pozornicama: na Crekvini u Kastvu 20. lipnja te na Kaštelu u Puli 23. lipnja s početkom u 21 sati na obje lokacije.

- U ovom scenskom prikazu kroz oči djevojčice koja je odrastala uz obalu Begeja, publika ulazi u emocionalno putovanje koje nas vodi od djetinjstva ispunjenog ljubavlju preko studentskih dana u Novom Sadu do ljubavi, poezije i porodice kao ključnih elemenata njenog života. "Prezime ruže" je emotivna priča o najvažnijim vrijednostima života, o vremenu koje očekuje da ga ispunimo uspomenama, o borbama i odlukama koje nisu lake.

Ova predstava nas podsjeća na moć uspomena, čuvanja istih, na važnost ljubavi i porodice u našim životima te nas poziva da se suočimo sa neminovnostima života hrabro i snagom. "Prezime ruže" je duboka emotivna saga koja će dirnuti vaša srca ali ono najbitnije inspirirati će vas kako da sačuvate dijete u sebi, prenose organizatori.

Asistentica režije je Jelena Balašević, a dizajner svjetla Branislav Agarski.

Predstava na pozornici pod zvijezdama počinje u 21 sat, a ulaznice su već u prodaji i mogu se kupiti u sustavima MojeKarte i Eventim po cijeni od 20 eura.

Broj ulaznica je ograničen te organizator preporuča kupnju istih na vrijeme.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater