clara chiara cerin otišla u mirovinu

INK traži voditelja marketinga i odnosa s javnošću

| Autor: Jelena MILOVIĆ
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


S krajem 2023. godine i odlaskom dosadašnje voditeljice Clare Chiare Cerin u mirovinu, upražnjeno je radno mjesto voditelj/ica marketinga i odnosa s javnošću Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula.

Naime, raspisan je natječaj za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za ovo radno mjesto, a prijave s dokumentacijom INK prima do 10. siječnja, dakle, još nepunih tjedan dana. Uvjeti za radno mjestu su stručna sprema univ. mag./mag. struke iz područja društvenih znanosti: ekonomija/mag.art. produkcije te radno iskustvo od tri godine. Od posebnih uvjeta traže se komunikacijske i prezentacijske vještine u govoru i pismu, rad na računalu, aktivno znanje dva strana jezika od kojih jedan talijanski, B razina, poznavanje CRM sustava, marketinga društvenih mreža i online prodaje. Naveden i probni rad, bez jasno naznačenog roka trajanja.

Osnovni poslovi i radni zadaci podrazumijevaju osmišljavanje i predlaganje marketinške strategije, strategije i modele prodaje i povećanja broja publike, praćenje prodajne i marketinške aktivnosti na svim razinama: produkcije, pozicioniranja, određivanja cijena i promocije. Tu je i osmišljavanje i izrada komunikacijskih, marketinških i medija planova te predlaganje i koordiniranje marketinške kampanje, unapređenje marketinških proizvoda i usluga Kazališta. Budući voditelj/ica trebao/la bi predlagati marketinške modele za prijave na fondove EU-a, izrađivati financijsko-prodajno-promidžbeni plan za kazališnu sezonu i voditi brigu o utrošku odobrenih sredstava; sastavljati godišnji medijski plan i surađivati s predstavnicima elektroničkih i pisanih medija u svrhu kvalitativne i kvantitativne promocije Kazališta.

Tu je i priprema i organizacija najave, intervjua, reportaže s pokusa, konferencije za medije i odgovornost za pravovremeno obavještavanje javnosti o programima Kazališta. Osim toga radno mjesto podrazumijeva i predlaganje i sastavljanje troškovnika propagandnog materijala za pojedine predstave i troškovnik za gostujuće predstave te u tu svrhu usko surađuje s vanjskim suradnicima: dizajnerima, tekstopiscima, fotografima, videosnimateljima, tiskarama i slično.

Voditelj/ica surađuje u uređivanju i pripremi kazališnih izdanja (tiskovnih, elektroničkih i multimedijalnih, promotivnih materijala i dr.) te predlaže i sastavlja modele sponzorsko-donatorskih ugovora i nadzire njihovo ostvarenje. Također, komunicira s korisnicima društvenih mreža Kazališta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater