SPORTSKI I HUMANITARNI DOGAĐAJ

ROVINJSKA POPOLANA: Organizator najavio datum manifestacije

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Foto Grad Rovinj)

Ilustracija (Foto Grad Rovinj)


 

Tradicionalna sportska i humanitarna manifestacija Popolana, koju Sportska zajednica organizira uz potporu Grada Rovinj i lokalne Turističke zajednice održat će se u nedjelju 24.travnja 2022, pod geslom „Sportom s ulica i trgova do prirode i turizma“.

 

Kao i svih ovih godina i ovogodišnja Popolana proteći će u znaku dobrote i humanosti. Sav prihod od prodaje majica doznačit će se za potrebe financiranja Dječjeg odjela Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“, te za potrebe njenog Centra za ranu intervenciju za djecu s teškoćama u razvoju.

 

Sportski dio predviđa rekreativno trčanje na 5 km, štafetno trčanje 2x9km i biciklijadu na 40km.   Održat će se i spektakularni 16. Rovinjski polumaraton koji će trkače provesti kroz središte grada, zapadnu obalu i trasu bivše željezničke pruge Rovinj-Kanfanar (Štrika Ferata) dužine 21 km.

 

Kupnjom majice (donira se iznos prema želji i mogućnostima), omogućava se sudjelovanje na utrci na 5km i biciklijadi. Kotizacija za štafetu iznosi 2x50kn, a za polumaraton 100kn. U kotizaciji su uračunati majica i paket partnera utrke, a za sve su natjecatelje predviđene finišerska medalja, dok su za najbrže osigurane vrijedne nagrade. Prijave i informacije na   www.strika-ferata.wineandwalk.info/popolana.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater