ROVINJ

OVE NEDJELJE POPOLANA: "Sportom s ulica i trgova do prirode i turizma"

| Autor: Gabrijela DOBROVIĆ
Krevatin i Paliaga s majicama Popolane

Krevatin i Paliaga s majicama Popolane


Ovogodišnje izdanje Popolane pod krilaticom "Sportom s ulica i trgova do prirode i turizma" održat će se u Rovinju, u organizaciji rovinjske Sportske zajednice, a uz potporu Grada Rovinja, Turističke zajednice i Maistre, ove nedjelje, 25. travnja.

Iako će, zbog pandemije izazvane koronavirusom, proteći u drugačijim okolnostima nego što je to bilo proteklih godina, bit Popolane neće se izgubiti pa će tako i ove godine ona biti u znaku dobrote i humanosti.

Sportski dio ove manifestacije rezerviran je za trčanje, bicikliranje, hodanje i plivanje, no ovoga puta to će biti po želji svakog pojedinca koji će sam moći odrediti vrijeme i dionicu.

U nedjelju će volonteri gradske organizacije Crvenog križa, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, prodavati majice ovogodišnje Popolane i to u vremenu od 9 do 14 sati na tri lokacije: Trgu maršala Tita, autobusnoj stanici i na Centeneru.

Cijena majica nije određena, već će građani moći donirati iznos po želji. Sav će prihod od prodaje biti namijenjen potrebama liječenja petogodišnje sugrađanke Dijane Sabljak kojoj je nedavno dijagnosticiran tumor srca.

Organizatori pozivaju sudionike Popolane da svoje rezultate i fotografije postave na Facebook stranicu "Od srca za Didi".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini