Ulaz besplatan

FOTO / Medulin FM koncertom „Medulin FM i prijatelji“ slavi svoj 5. rođendan

| Autor: Glas Istre
Foto: Medulin FM

Foto: Medulin FM


Medulin FM radio ( nakladnika Medulinska rivijera d.o.o. ) djeluje od 1.veljače 2018. godine, u sklopu društva Medulinska rivijera d.o.o. sa koncesijom Grada Pule.

"Ciljana publika kojoj se prvenstveno obraćamo je stanovništvo južnog dijela Istre s naglaskom na Općinu Medulin, dok nas putem streama na www.medulinfm.com rado sluša prati publika diljem regije.

Foto: Medulin FMFoto: Medulin FM

Uređivačka politika bazira se na provjerenim i istinitim informacijama, koje emitiramo u sklopu MFM programa u informativnom, zabavnom, političkom, gospodarskom, vjerskom, sportskom i kulturnom programu, programu.

Program proizvodimo u studiju na medulinskoj placi te povremeno, po potrebi, naročito u ljetnim mjesecima i mjesecu Adventa - prosincu, realiziramo live javljanjima sa terena.

Foto: Medulin FMFoto: Medulin FM

Sa manifestacija i događaja diljem Istre donosimo izvještaje, pratimo redakcijski medijske konferencije, realiziramo reportaže sa našega područja, predstavljamo zanimljive lokalne sugovornike i teme naših krajeva, ali i strane goste naše istarske rivijere u ljetnim mjesecima.

Surađujemo sa svim komunalnim tvrtkama u južnom dijelu Istre, Gradu Puli, ustanovama i udrugama civilnoga društva, vrtićima iosnovnim školama, kao i Turističkim zajednicama klastera Južne istre.

Foto: Medulin FMFoto: Medulin FM

Radijska ekipa sastoji se Kristine Iveković, Nikole Milata , Nicole Vojak Štoković, Mattias- Franc Stojanovića, Ursule Beck te Jelene Vitasović.

Svi su kolege osposobljeni za posao radio tehničara/montažera, urednika, voditelja i novinara, moderatora manifestacija, i svake druge vrste javnog nastupa na hrvatskom i stranim jezicima.

U petoj godini djelovanja posebno smo ponosni na djelatnike Kristinu Iveković i Nikolu Milata, koji će, kao dio sastava Top of the Pop sudjelovati na natjecanju DORA u Opatiji 11.veljače, na izboru za Eurosong, sa pjesmom « Putovanje «.

Svoj će 5. rođendan radio proslaviti rođendanskim koncertom naziva „Medulin FM i prijatelji“, u školskoj dvorani u Medulinu, dana 9. veljače od 19.00 sati, uz dvadesetak istarskih glazbenika. Bit će to najljepši poklon i zahvala zajednici u kojoj djelujemo i čiji smo sastavni dio.

Foto: Medulin FMFoto: Medulin FM

Budite nam dragi gosti na koncertu istarskih glazbenika i prigodnom druženju u školskoj sportskoj dvorani OŠ "dr. Mate Demarina" u Medulinu, od 19 do 22 sata.

Ulaz je slobodan.

Dragu našu slušateljsku fameju, zamolit ćemo da 9.veljače, na ulazu u sportsku dvoranu, u skladu sa svojim mogućnostima, i u dogovoru sa udrugom "Naš san njihov osmijeh" ubacite u kutijicu donaciju sukladno vašim mogućnostima."

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater