PRIPREMA ZA SEZONU

Pokrenut projekt "Safe stay in Croatia". UVODE SE NACIONALNE OZNAKE 

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
S današnjeg pokretanja projekta (snimio M. MIJOŠEK)

S današnjeg pokretanja projekta (snimio M. MIJOŠEK)


Hrvatska je zbog dobrih epidemioloških prilika već prošlog ljeta bila prepoznata kao sigurna destinacija, a cilj Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice je iste trendove zadržati i u 2021. godini. Jedan od alata kojim se to želi postići je projekt Safe stay in Croatia koji su danas u Zagrebu predstavili ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Radi se, kako je pojašnjeno, o nacionalnim oznakama koje bi trebale predstavljati važan kotačić u etabliranju Hrvatske kao sigurne i poželjne destinacije, ali i poticaj svim dionicima u lancu putovanja za nastavak pridržavanja epidemioloških mjera.

Oznake će, osim turističkih subjekata, moći koristiti i drugi u lancu putovanja, a protokoli će biti usklađeni s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Uključivat će i naljepnicu s QR kodom koja se može izložiti na vidljivom mjestu u objektu, a vodit će i na posebnu internetsku stranicu na adresi www.safestayincroatia.hr putem koje će svi zainteresirani moći pronaći relevantne informacije o tome što Safe stay in Croatia predstavlja, preuzeti sigurnosne oznake i ostaviti svoje dojmove.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter







Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of