STOLNI TENIS

Pula i Medulin ugostili mlađe kadetsko PH: PULJANKE EKIPNE PRVAKINJE HRVATSKE

| Autor: Roberto CAR
Zlatne pulske mlađe kadetkinje

Zlatne pulske mlađe kadetkinje


Medulin i Pula ugostili su prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete u stolnom tenisu na kojem su ponovno veliki uspjeh ostvarile Puljanke.

Naime, ekipa Pule ekipni je prvak Hrvatske u ženskoj konkurenciji nakon što su sve svoje protivnice pobijedile s rezultatom 3:0. Redom su svladale Vrsar, Stubake i Dugo Selo. Zlatnu medalju Puli donijele su: Nikolina Miličević, Larisa Putigna, Mia Buić, Andrea Orbnić, Aileen Dorić i Ema Basanić.

Vrsaranke su osvojile 4. mjesto nastupivši u sastavu: Ema Brizić, Morena Brajković i Lena Stanislava Mrkobrada. Kod dječaka, prvak Hrvatske je Visia Trnovec Bartolovečki.

Pojedinačno, kod mlađih kadeta prvak države je Franko Majcen (Zagreb), dok su u parovima titulu osvojili Simon Dvorski i Benjamin Šargač (Starr/Ljubešćica). Kod djevojaka dvostruka prvakinja države je Bruna Gučin (Stubica). Bruna je u paru do zlata stigla s Victorijom Pustaj (Jaska). Članice Pule osvojile su srebro (Miličević) i broncu (Orbanić), dok su u parovima Buić i Orbanić bile srebrne.

Rezultati, mlađi kadeti, pojedinačno: 1. Majcen (Zagreb). Parovi: 1. Dvorski/Šargač (Starr/Ljubešćica), 2. Šebelja/Marjanović (Opatija '08./Vodovod), 3. Milak/Marčec (Visia) i Vale/Kurilić (Pula/Dalmatinac).

Mlađe kadetkinje, pojedinačno: 1. Gučin (Stubica), 2. Miličević (Pula), 3. Orbanić (Pula) i Gojković (Samobor). Parovi: 1. Gučin/Pustaj (Stubica/Jaska), 2. Buić/Orbanić (Pula), 3. Gojković/Kačavenda (Samobor/Stubaki) i Vukovac/Miškić (Vodovod/Šibenik).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater